{"blocks":[{"key":"foo","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{}},{"key":"2ml3p","text":"כל הכבוד על ההודעה! בפעם הבאה אני ממליץ לכתוב את ההודעה באתר- כך משתמשים נוספים יכולים ללמוד מהשאלות שלך:)","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{}},{"key":"dsd19","text":"\n","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{}},{"key":"dt8rj","text":"כמה תיקונים:","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{}},{"key":"2dcfo","text":"סופ״ש זה בגרמניה שבת ויום ראשון.\nרוב האנשים לא עובדים.\nביום שישי שגרתי אני הולכת לחדר כושר ואני מתאמנת קצת. אחר כך אני שוחה ואז אני הולכת לסאונה.\nבדרך הביתה עם האופניים שלי אני עושה קניות בסופר ואולי גם סידורים. \n\n\nגם בשבוע שעבר חזרתי הביתה ובישלתי הרבה . אני אוהבת גיוון ולהכין משהו בסירים במיוחדים.\n\n\nאני לא דתיה אבל קצת מסורתית .\nאני בכלל לא עושה שנ״ץ כי אחר כך אהיה יותר עייפה. אני ממש אוהבת להיות פעילה.\nבשבת לשעבר נסענו לצפון בגרמניה, פגשנו עם הבן ומשפחתו והבאנו גם אוכל וחלה שהכנתי/( שעשויה?) מבצק השמרים שלי.- שתי האופציות אפשריות עדיף \"שהכנתי\"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[{"offset":55,"length":1,"style":"BOLD"},{"offset":100,"length":2,"style":"BOLD"},{"offset":224,"length":1,"style":"BOLD"},{"offset":240,"length":2,"style":"BOLD"},{"offset":314,"length":1,"style":"BOLD"},{"offset":484,"length":6,"style":"BOLD"},{"offset":520,"length":34,"style":"BOLD"},{"offset":292,"length":1,"style":"STRIKETHROUGH"}],"entityRanges":[],"data":{}},{"key":"2mfuj","text":"\n","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{}},{"key":"de3h2","text":"\n","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{}},{"key":"d9ngl","text":"\nיש לי שאלה:\n דורון : ״ פעם ראשונה שאני מכין אותו״ \n\n\nדורון\nאני מכין קובה סלק טבעוני פעם ראשונה\nלמה לא ״ הפעם הראשונה״?\n\n\n\n\nיש כמה אופציות להגיד את המשפט הזה\nאם רוצים להשתמש ב\"הפעם הראשונה\" הייתי צריך לומר \"זאת הפעם הראשונה שאני מכין...\"\nאו\nאני מכין קובה סלק בפעם הראשונה\n\n\nבגדול- הכל תלוי בסדר של המילים- זה מה שמשנה קצת את אותיות השימוש ב, ה \n\n\nמקווה שזה היה ברור,\nדורון","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[{"offset":54,"length":5,"style":"UNDERLINE"},{"offset":85,"length":10,"style":"UNDERLINE"},{"offset":207,"length":3,"style":"BOLD"},{"offset":211,"length":1,"style":"BOLD"},{"offset":259,"length":1,"style":"BOLD"}],"entityRanges":[],"data":{}}],"entityMap":{},"documentStyle":{},"VERSION":"8.71.49","ID":"a786ec9a-8130-413d-86f1-d7db80bd478e"}
top of page
5-Day Hebrew Challenge
Public·405 Participants
bottom of page
תודה רבה דורון