top of page

5-Day Hebrew Challenge

Public·402 Participants

כל הכבוד על ההודעה! בפעם הבאה אני ממליץ לכתוב את ההודעה באתר- כך משתמשים נוספים יכולים ללמוד מהשאלות שלך:)

כמה תיקונים:

סופ״ש זה בגרמניה שבת ויום ראשון. רוב האנשים לא עובדים. ביום שישי שגרתי אני הולכת לחדר כושר ואני מתאמנת קצת. אחר כך אני שוחה ואז אני הולכת לסאונה. בדרך הביתה עם האופניים שלי אני עושה קניות בסופר ואולי גם סידורים. גם בשבוע שעבר חזרתי הביתה ובישלתי הרבה . אני אוהבת גיוון ולהכין משהו בסירים במיוחדים. אני לא דתיה אבל קצת מסורתית . אני בכלל לא עושה שנ״ץ כי אחר כך אהיה יותר עייפה. אני ממש אוהבת להיות פעילה. בשבת לשעבר נסענו לצפון בגרמניה, פגשנו עם הבן ומשפחתו והבאנו גם אוכל וחלה שהכנתי/( שעשויה?) מבצק השמרים שלי.- שתי האופציות אפשריות עדיף "שהכנתי"

יש לי שאלה: דורון : ״ פעם ראשונה שאני מכין אותו״ דורון אני מכין קובה סלק טבעוני פעם ראשונה למה לא ״ הפעם הראשונה״? יש כמה אופציות להגיד את המשפט הזה אם רוצים להשתמש ב"הפעם הראשונה" הייתי צריך לומר "זאת הפעם הראשונה שאני מכין..." או אני מכין קובה סלק בפעם הראשונה בגדול- הכל תלוי בסדר של המילים- זה מה שמשנה קצת את אותיות השימוש ב, ה מקווה שזה היה ברור, דורון

About

Welcome to the group for the participants of the 5-day Hebre...
bottom of page